Viimeksi seurasimme, kun Nora löysi uuden ihanan miehen, Ronaldon. Saa nähdä kuinka heidän yhteiselonsa sujuu ja kuinka Noran pojat, Ben ja Niko suhtautuvat uuteen isäpuoleen.

442388.jpg

Niko kasvaa taaperoksi. Hänestä tuli yhtä söpö kuin Benistä, ehkä hiukan söpömpi. Jos Nora saa vielä tyttölapsia, niin tytöstä tulee perijä. Luonnepisteet ovat seuraavat:

Sottapytty (4), Ujo (4), Laiska (4), Leikkisä (7) ja Kiltti (6). 

442418.jpg

Illalla Ronaldo päättää soittaa ystävälleen Kyösti Töllöselle, joka on ihmissusi. Hän haluaa parantaa tämän ihmissuteudesta.

442439.jpg

Kyösti todellakin saapuu taloon, mutta huonoin seurauksin. Kyösti hyökkää Ronaldon kimppuun aikomuksenaan muuttaa tämän ihmissudeksi. Nora itkee: "Et olisi ikinä saanut tutustua siihen kamalaan karvakasaan!" Ronaldo naureskelee ilkikurisesti ja laatii mielessään suunnitelman, jota varten pitäisi olla ihmissusivaimo. Varo, Nora!

442556.jpg

Yön edetessä Nora ei saa unta. "Minä soitan huomenna eläintenkouluttajalle ja ostan häneltä sitä anti-ihmissusi-ainetta, vai mitä se nyt olikaan." hän tuumii.

442610.jpg

Nora soittaa eläintenkouluttajalle ja saa hänet tulemaan paikalle. Kun auto kaartaa pihaan, Nora juoksee kouluttajan luokse.

442621.jpg

"Hyvä on, mutta tämä on viimeinen pulloni, joten käytä se todella hyödyllisesti." kouluttaja sanoo. " Hyvä on." Nora vastaa. "Tottakai."

442746.jpg

Ronaldo juo nesteen ja muuttuu ihmiseksi. "Ahh, tuo teki terää. Olisiko lisää?" hän kysyy.

442787.jpg

Pian Nora kuitenkin tuntee omassa vatsassaan inhaa nipistelyä. "Mitäs tämä on?" hän kummastelee. "Pitäisiköhän soittaa ambulanssi? Ronaldooo! Auta minua, minä lihon!" Ronaldo juoksee Noran tykö ja naurahtaa. "Voi kultaseni, me saamme lapsen." hän myhäilee.

442863.jpg

Tässä välissä huomioikaamme välillä lapsia. Ben kasvaa lapseksi oikein iloisena ja reippaana (joskin hieman huppelissa-olevan näköisenä), mutta kukaan ei huomaa sitä. Nora ihmettelee vieläkin vatsaansa ja Ronaldo silittelee sitä.

442809.jpg

Sitten se ilonpäivä koittaa: vauva syntyy. "Ronaldo, miksi äiti kirkuu tuolla tavalla?" Ben kysyy. Ronaldo hymyilee. "Silmät kiinni, sinä saat kohta pikkusiskon tai -veljen." hän vastaa.

442822.jpg

Maailmaan tupsahti pieni tyttövauva, joka peri äitinsä ihonvärin ja isänsä mustat hiukset. Tyttö ristittiin Ellaksi.

442829.jpg

Mutta! Nora ojentaa Ellan Ronaldolle ja menee itse syrjemmälle. Mitä nyt? Ei kai vaan...

442839.jpg

Kyllä! Nora saa kaksoset. Toinen pikkuinen pallukka on poika, joka myöskin isosiskonsa tavoin peri Noran ihonvärin ja Ronaldon mustat hiukset. Poika ristittiin Ateksi.

Nyt perheeseen on siis tullut kaksi uutta pienokaista, Ella ja Atte. Saa nähdä mitä käy kun perheessä on neljä lasta. Kaksi Bennyltä ja kaksi Ronaldolta. Sujuuko perhe-elämä niin kuin pitääkin, vai tuleeko jotain odottamattomia onnettomuuksia? (vink, vink) Sen saatte nähdä seuraavassa osassa.